Salon Bella Pelo

Kasvojen laitehoidot

SUOJAA ANTAVA – KOSTEUTTAVA – PEHMENTÄVÄ

Kiinteyttävä erikoiskasvohoito (sis. timanttikuorinta ja kiinteyttävä ultraäänihoito)
Selän ihonpuhdistus
Kulmien ja ripsien värjäys kasvohoidon yhteydessä 25e (ilmoitettava hoitoa varattaessa)

Kasvohoidoissa voidaan hyödyntää ultraääni- ja timanttikuorintalaitteita

ULTRAÄÄNI HOITO

Syväpuhdistava ultraääni

Ultraääni on nykyaikainen laitehoito, joka syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti ilman mekaanista ärsytystä. Se soveltuu kaikille ihotyypeille. Ultraäänen teho perustuu verenkierron vilkastumiseen, sekä lämpövaikutuksen ja värähtelyn aikaansaamaan mikrohierontaan, jolloin aineenvaihdunta paranee, solut uusiutuvat nopeammin ja kuona-aineet poistuvat. Ultraäänellä voidaan myös tehokkaasti imeyttää vaikuttavia aineita ihoon. Ultraäänihoidon jälkeen ihon väri on kirkkaampi, iho on puhtaampi ja pehmeämpi. Parhaimmat tulokset saadaan 5-6 kerran sarjahoidoilla. Hoidon vasta-aiheina on Roacutan-lääkitys, raskaus, kilpirauhasen liikatoiminta, kasvaimet, tulehdustilat ja flunssa.

Kiinteyttävä ultraääni

Kiinteyttävä ultraääni on laitehoito, jossa on käytössä erilaiset hoitopäät kuin syväpuhdistavassa ultraäänihoidossa ja väliaineena käytetään geeliä. Se kohottaa kasvojen lihaksia madaltaen juonteita ja stimuloi kollageenisynteesiä kiinteyttäen ihoa. Parhaimmat tulokset saadaan 5-6 kerran sarjahoidoilla. Hoidon vasta-aiheina on Roacutan-lääkitys, raskaus, kilpirauhasen liikatoiminta, kasvaimet, tulehdustilat ja flunssa. Kiinteyttävä ultraääni on hyvä esimerkiksi timanttihionnan jälkeen.
Hinta 69e/1h

TIMANTTIKUORINTA

Timanttikuorinta on laitehoito, joka uudistaa ja kirkastaa ihoa, sekä tasoittaa arpia, maksaläiskiä ja juonteita.  Se perustuu alipaineeseen, joka nostaa ihoa hiontapäätä vasten ja saa näin aikaan kuolleen ihosolukon tehokkaan mekaanisen kuorinnan. Timanttikuorinnassa voidaan kätevästi säädellä alipaineen voimakkuutta ja vaihdella hiontapäiden karheutta eri alueille, jolloin hoito pystytään yksilöllistämään juuri kunkin asiakkaan ihon tarpeita vastaavaksi. Hoidon vasta-aiheina on voimakas couperosa, akuutti tulehdus, ihosairaus hoidettavalla alueella, sekä Roacutan-lääkitys. Hoidon jälkeen tulisi kosteuttaa ihoa hyvin ja suojata sitä auringolta. Timanttikuorinta on tehokkain 5-6 kerran sarjahoitona kuukauden välein.
Hinta 73e/1h

Ultraääni hoito+ mikrohionta yhdessä
Hinta 129e/2h

Jokainen hoito sisältää ( alkupuhdistuksen, naamiot, yksilölliset tehoaineet)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Palvelumme

Kampaamo

Read More »

Parturi

Read More »

Kauneussalonki

Read More »

Meikkaukset

Read More »

Ripsipidennykset

Read More »

Valokuvaamo

Read More »