Salon Bella Pelo

LYCON VAHAUS

LYCON – KOSMETIIKKAMME TARINA

LYCON-tuotemerkin perusti kansainvälisesti arvostettu kauneusterapeutti Lydia Jordane Australiassa vuonna 1978. Lydian perhe oli valmistanut kosmetiikkaa perheyrityksessä jo vuodesta 1935 alkaen. Lydia olikin lapsesta asti usein isänsä mukana laboratoriossa, ja sai ensiaskeleistaan lähtien kosketuksen niin kosmetiikkaan kuin sen valmistamiseenkin. Runsaan tutkimustyön jälkeen, ja tilaamalla ainesosat vaivihkaa isänsä liiketoiminnan varjolla, Lydia valmisti ensimmäisen vahansa teini-ikäisenä keittiön liedellä vuonna 1968.

Tästä alkoi LYCONIN tarina tunnetuksi ja halutuksi tuotemerkiksi niin Australiassa kuin kansainvälisestikin. LYCON on luotettava vaha, joka on korkealaatuisten kylpylöiden ja salonkien valinta yli 70maassa.o vuodesta LYCON on valmistettu hienoimmasta pihkasta, mehiläisvahasta sekä luonnon kasviöljyistä. LYCON tarjoaa erinomaisen tuloksen poistamalla karvat jopa 1 mm pituisina; samaan eivät muut vahat pysty. Samalla LYCONIN matalassa lämpötilassa toimivat, erittäin notkeat ja hellävaraiset vahat tarjoavat ihoa hoitavan käsittely ja asiakkaalle todella miellyttävän lopputuloksen – jopa kaikkein herkimmille ihotyypeille. Ammattilaiset luottavat LYCONIN, koska tietävät saavansa täysin karvattoman lopputuloksen joka kerta. LYCON nauttii vertaansa vailla olevaa maailmanlaajuista tunnustusta erinomaisesta tuotteiden laadusta, tuotekoulutuksesta ja ammattitaidosta.

LYCONIN laadukkaat vahat ovat saatavilla monissa kiehtovissa väreissä ja tuoksuissa.Valikoima sisältää monia LYCONIN perinteisiä kuumia vahoja, jotka perustuvat Lydian alkuperäiseen kuumavahan kaavaan. Valikoimasta löytyy ainutlaatuinen LYCOJET kuumavaha, LYCOtec film wax -vahan ja myös kaksi hämmästyttävää hybridivahaa, jotka ovat LYCOdream ja Pinkini. LYCON on myös kehittänyt lukuisia nauhavahoja, jotka poistavat karvat helposti ja ihoa ärsyttämättä. Näitä tuotteita täydentävät lisäksi kattavat ennen ja jälkeen karvanpoistoa käytettävät LYCONIN kosteusvoiteet, jotka tekevät karvanpoistosta käytännössä kivuttoman luoden asiakkaille miellyttävän ja tehokkaan kokemuksen.L

LYCONon määritellyt karvanpoiston vaatimustason kansainvälisessä mittakaavassa vuosikymmenien ajan, ja se pysyy yhä markkinajohtajana monilla maailman parhailla innovaatioilla.

HINNASTO:

Kulmakarvat leukka / ylähuuli 15€ (35€)

Sääret, kainalot ja bikini 1,5h 100€

 Sääret, kainalot, brassi  2h 125€ (135€ uusi     brassi)

 Sääret tai reidet  45min  40€

 Sääret ja reidet 60min  75€

 Käsivarret  30min 30€

 Koko kädet  45min 55€

 Kainalot  30min  30€

 Bikiniraja  30min  40€

 Brasilialainen uusi  75min  79€

 Brasilialainen jatkosarja 60min 70€

 Miehet selkä tai rinta  45min  45-50€

 Miehet selkä ja rinta  75min   85-90€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Palvelumme

Kampaamo

Read More »

Parturi

Read More »

Kauneussalonki

Read More »

Meikkaukset

Read More »

Ripsipidennykset

Read More »

Valokuvaamo

Read More »