Salon Bella Pelo

MEDIK8 PEELING-HOITO

MIKÄ ON PEELING-HOITO?

Ammattilaisen suorittama happohoito eli peeling-hoito kuorii ihon pintakerroksen tehden siitä silminnähden kauniimman. Kuorinnat jaotellaan usein niiden syvyyden mukaan pinnallisiin, keskisyviin ja syviin kuorintoihin. Mitä syvempi kuorinta tehdään sitä suurempi muutos voidaan saavuttaa ja myöskin mitä syvempi kuorinta, sitä pidempi palautumistaika ja voimakkaampi reaktio on odotettavissa. 

Kaikki peeling-hoidot suositellaan tehtäväksi vähintään kolmen kerran sarjana – parhaat tulokset!
KEMIALLISELLA KUORINNALLA HOIDETAAN MM:ikääntymisen merkit ihollapigmenttimuutoksetacne ja acnearvetsamea ja paksuuntunut iho
1-TASON KEMIALLISET KUORINNAT
NÄKYVÄT HOITOTULOKSET – KAIKILLE IHOTYYPEILLE – NOPEA PALAUTUMISAIKA 

Medik8 -sarjan kevyt, 1-tason pinnalinen kemiallinen kuorinta uudistaa ja korjaa vaurioitunutta ihoa. Hoitotulokset ovat silminnähtäviä ja palautumisaika korkeintaan päiviä. Kuorinnat soveltuvat kasvojen lisäksi myös kaulan, decolteen ja käsien hoitoon. 

Nämä Medik8-happokuorinnat sopivat kaikille ihotyypeille ja niitä voidaan tehdä ympäri vuoden. Hoidon aikana voi tuntua kihelmöintiä ja pientä polttelua, hoidon jälkeen iho voi punoittaa päivän tai muutaman ajan ja palautessaan iho saattaa kevyesti kuoriutua. 
Jo yhdellä hoitokerralla ihossa huomaa muutoksia, mutta tehokkaamman ja pidempiaikaisen hoitotuloksen saavuttamiseksi suosittelemme happokuorintahoitosarjaa, tavoitteista ja lähtötilanteesta riippuen 3-6 hoitokertaa n. 1-3 viikon välein.
agePeel – rypyt ja juonteet
Tehokas happoyhdistelmä silottaa ryppyjä ja juonteita sekä häivyttää ihon virheitä, tehden ihosta pehmeän ja uudistuneen. 
Tärkeimmät vaikuttavat aineet: L-mantelihappo, lactobionaattihappo

betaPeel – epäpuhtaudet, akneen taipuvainen iho
Auttaa nopeasti saamaan aknen hallintaan ja ehkäisee arpien muodostumista. betaPeel vaikuttaa kaikkiin kolmeen aknen ilmentymään: se avaa tukkeutuneet huokoset, hoitaa komedot ja rauhoittaa tulehduksen. 
Tärkeimmät vaikuttavat aineet: salisyylihappo, azelaiinihappo

whitePeel – hyperpigmentaatio
Tehokas tapa kirkkaamman ja tasaisemman ihonvärin saavuttamiseksi, sekä pigmentaatioläikkien vaalentamiseksi. Poistaa tummentunutta solukkoa ja estää uuden syntyvän solukon tummumisen.
Tärkeimmät vaikuttavat aineet: fytiinihappo, L-laktoosihappo
eyePeel – rypyt ja ikämuutokset silmien ympärillä
Erittäin hellävarainen, mutta tehokas coctail uudistaa ja hoitaa herkkiä ihoaluita elvyttäen ja nopeuttaen solujen muodostumista. Sis. peeling-kuorinta, naamio, seerumi, hoitoaine. 
Hoito tehdään lisäpalveluna Medik8-kasvohoitojen ja peeling-hoitojen yhteydessä. 
Tärkeimmät vaikuttavat aineet: L-laktoosihappo, L-mantelihappo, lactobinaattihappo

Medik8 betaPeel – akneen taipuvaiselle iholle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Palvelumme

Kampaamo

Read More »

Parturi

Read More »

Kauneussalonki

Read More »

Meikkaukset

Read More »

Ripsipidennykset

Read More »

Valokuvaamo

Read More »