Salon Bella Pelo

MEDIK8

EDISTYKSELLISTÄ IHONHOITOA Medik8 on omistautunut tuottamaan laadukkaita ihonhoitotuotteita, jotka on valmistettu parhaista aineosista ja koostumuksista, sekä ovat myös tutkitusti tehokkaita. Ne ovat suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle, aknen hoitoon, punoittavalle iholle, hyperpigmentaation hoitoon, sekä kuivalle iholle. ”Ammattimaisista tehoista” puhuttaessa tarkoitetaan sitä, että tuotteet ovat myynnissä vain alan ammattilaisilla, kuten lääkäreillä, ihonhoitoklinikoilla, medikaalisissa- ja kosmetologisissa hoitoloissa. Medik8:n tiimi yhdessä edustaa yli 40 vuoden kokemusta ihonhoidon tutkimustyötä sekä tuotekehittelystä.

KUINKA TEEMME SEN?

Oikeat aineosat

Joillakin aineosilla, kuten maitohapolla on kaksi molekyylimuotoa, joista vain toinen muoto on aktiivinen. Katso lisää kohdasta kiraalisuus (www.medik8.fi/filosofia/).

Ammattimaisen vahvat tuotteet

Voimakkaampi konsentraatio on usein hyvä mutta ei aina se tehokkain. Yksi yleisimmin käytetyistä antioksidanteista toimii heikommin, mitä enemmän sitä lisätään tuotteeseen. Medik8:n tutkijat selvittävät aina millä konsentraatiolla saadaan parhaimmat tulokset. Joskus pienemmällä määrällä saadaan parempi lopputulos.

Aineosien imeytyminen

On äärimmäisen tärkeää, että aineosat imeytyvät iholle hyvän hoitotulosten saamiseksi. Jotkin aineosat toimivat parhaiten ihon pintakerroksissa ja joidenkin täytyy läpäistä ihon pinta eli epidermis.

Erittäin stabiilit koostumukset

Valitettavasti jotkin aktiiviaineosat ovat erittäin epästabiileita, ja alkavat menettää tehoaan heti kun tuote otetaan käyttöön, tai jos tuote on ollut kauan hyllyssä. Medik8 pyrkii aina valmistamaan mahdollisimman stabiileja tuotteita.

Tuoreus

Medik8 on edelläkävijä ammattimaisten tehokkaiden ja TUOREIDEN tuotteiden toimittamisessa asiakkailleen. Seerumimme valmistetaan käsin pienerissä laboratorioissa Englannissa. Tuoreus takaa tuotteidemme äärimmäisen stabiileita – ja äärimmäisen tehokkaita.

Yhdistelmä arvoja ja filosofioita, on yksi syy miksi Medik8 on kasvanut maailmanlaajuiseksi brändiksi, jota suosittelevat kosmetologit, lääkärit, hoitajat ja ihonhoidon erikoislääkärit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Palvelumme

Kampaamo

Read More »

Parturi

Read More »

Kauneussalonki

Read More »

Meikkaukset

Read More »

Ripsipidennykset

Read More »

Valokuvaamo

Read More »