Salon Bella Pelo

SPA-JALKAHOITO

SPA-JALKAHOITO Väsyneet jalat? Ihana spa-jalkahoito on apu.Hoito sisältää: Magnesium jalkakylvyn, jalkapohjien hohkakiviraspauksen, jalkojen hieronnan, kynsien perushoidon. Hoidon kesto 60min 79€ ( voit ottaa tämän hoidon myös muiden palveluiden lisäpalveluna esim. kasvohoito tai peeling)
Magnesiumhiutaleet tuovat helpotusta lihasjumeihin ja tukea lihasten palautumiseen!  Magnesium – jalkakylpy toimii hyvin magnesiumin tehotankkaukseen ja auttavaa samalla lihasten palautumisessa.   Magnesium-hiutaleilla rikastettu jalkakylpy virkistää väsyneet ja turvonneet jalat mm. treenien, matkustamisen tai seisoma-asennossa vietetyn työpäivän jälkeen.  Nämä magnesium-hiutaleet ovat niin puhtaita, että niitä voi jopa syödä!
Magnesium-hiutaleet ovat luonnon magnesiumia, joka louhitaan 2,5 km syvyydestä yli 250 miljoonaa vuotta vanhasta Zehcstein merestä. Magnesium on välttämätön kivennäisaine, imeytyy suoraan ihon läpi kudoksiin. Magnesium auttaa ylläpitämään kehon magnesiumvarastoja, joka taas vähentää lihasjumeja ja kramppeja. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Palvelumme

Kampaamo

Read More »

Parturi

Read More »

Kauneussalonki

Read More »

Meikkaukset

Read More »

Ripsipidennykset

Read More »

Valokuvaamo

Read More »